Lovitură sub centură, cu câteva zile înaintea Campionatului Mondial din Japonia: Trei sportive din naţionala de handbal a României ar fi folosit proceduri interzise

Echipa naţională de handbal feminin a primit luni o lovitură sub centură, cu câteva zile înaintea participării la Campionatul Mondial din Japonia.

1521 afișări
Imaginea articolului Lovitură sub centură, cu câteva zile înaintea Campionatului Mondial din Japonia: Trei sportive din naţionala de handbal a României ar fi folosit proceduri interzise

Trei sportive din naţionala de handbal a României ar fi folosit proceduri interzise de WADA

Conform ProSport, Federaţia Română de specialitate a fost notificată în privinţa unor componente ale lotului lui Tomas Ryde, că ar fi folosit nişte proceduri interzise de WADA, în tentativa de a-şi îmbunătăţi performanţele sportive. În discuţie ar fi vorba despre jucătoare de la Corona Braşov, de Cristina Laslo, Bianca Bazaliu şi Daria Bucur. Sportivele nu ar fi consumat neapărat substanţe interzise, ci ar fi utilizat o procedură interzisă, de manipulare a sângelui prin Laser Teraphy. Probabil că au fost îndrumate în acest sens, pentru că este greu de crezut că ar fi cerut handbalistele o astfel de terapie prin laser.

Totul s-ar fi întâmplat în această toamnă în Braşov, iar sursa amintită anunţă că una dintre jucătoare ar fi postat chiar o poză de o reţea de socializare în momentul în care ar fi fost la terapie, la o clinică specializată din Braşov. Tot procesul de procedură interzisă s-ar fi desfăşurat la Iomed Clinique, singura clinică din Braşov care utilizează Laser intravenos.

Jucătoarele riscă suspendări. De asemenea, naţionala României este aruncată în aer înaintea participării la Campionatul Mondial. În discuţie ar fi cel puţin trei componente de la Corona Braşov, Cristina Laslo, Bianca Bazaliu şi Daria Bucur, aflate în lotul lui Tomas Ryde.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici