Lucescu: Am primit o ofertă de la Galatasaray, dar am refuzat-o

Tehnicianul echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a declarat, la Istanbul, că a primit o ofertă de la clubul Galatasaray, cu care a mai colaborat în perioada 2000-2002, dar a refuzat-o, informează cotidianul turc Star.

14 afișări
Imaginea articolului Lucescu: Am primit o ofertă de la Galatasaray, dar am refuzat-o

Lucescu: Am primit o ofertă de la Galatasaray, dar am refuzat-o (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Ştiu despre interesul celor trei mai echipe din Turcia (n.r. - Galatasaray, Beşiktaş şi Fenerbahce), dar singura ofertă pe care am primit-o a fost de la Cim-Bom. Aş fi bucuros să antrenez din nou pe Galatasaray, dar acest club are mari probleme financiare. Pentru că nu cred că aceste probleme vor fi rezolvate în scurt timp, am refuzat politicos oferta", a explicat Lucescu, care a făcut o plimbare pe Bosfor înainte de finala Cupei UEFA, cu Werder Bremen.

Potrivit jurnalului Star, soţia tehnicianului, Neli Lucescu, le-a spus prietenilor din Istanbul ai cuplului că antrenorul echipei Şahtior ar vrea să ajungă la Fenerbahce: "Soţul meu a antrenat echipele Beşiktaş şi Galatasaray. Vrea mult să ajungă şi la Fener".

La conferinţa de presă de la finalul meciului câştigat în faţa formaţiei Werder Bremen, Mircea Lucescu a declarat că iubeşte Turcia şi în special oraşul Istanbul. "Am trăit experienţe plăcute la Galatasaray şi Beşiktaş. Am avut o relaţie foarte bună cu suporterii. Nu ştiu când voi reveni în Turcia. Poate într-o bună zi voi face acest lucru", a spus tehnicianul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici