Lucescu: Datoria lui Mulţescu este să ducă Dinamo în cupele europene

Tehnicianul echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a declarat, vineri, că datoria lui Gheorghe Mulţescu este să ducă Dinamo în cupele europene şi a menţionat că nu va părăsi gruparea ucraineană, informează TVR.

14 afișări
Imaginea articolului Lucescu: Datoria lui Mulţescu este să ducă Dinamo în cupele europene

Lucescu: Datoria lui Mulţescu este să ducă Dinamo în cupele europene (Imagine: Mediafax Foto)

Reacţia lui Mircea Lucescu este urmare a declaraţiilor lui Mulţescu, care a precizat că dacă tehnicianul echipei ucrainene doreşte să se întoarcă în Ştefan cel Mare, atunci el se dă la o parte.

"Eu nu plec de la Şahtior. Am vrut să dau un pic de speranţă de aceea am marşat la ideea conducătorilor de a mă întoarce cândva. Am vrut să potolesc un pic suporterii. Nu l-am pus în niciun fel sub presiune pe Mulţescu. Să stea liniştit. Datoria lui e să ducă Dinamo în cupele europene", a declarat Mircea Lucescu.

De asemenea, Lucescu i-a sfătuit şi pe fanii dinamovişti să nu meargă la Doneţk. "Mai bune să nu vină. Să stea acasă", a afirmat Lucescu, după ce mai mulţi suporteri ai formaţiei Dinamo au plecat, vineri, la Doneţk.

Conform site-ului dinamomania.net, mai mulţi suporteri ai formaţiei Dinamo au plecat, vineri, la Doneţk, pentru a se întâlni cu Mircea Lucescu. "Suporterii dinamovişti sunt hotărâţi să-i arate lui Mircea Lucescu că îl aşteaptă să se întoarcă la Dinamo", scrie site-ul menţionat.

La meciul de vineri, cu Gloria Bistriţa, scor 1-1, din deplasare, în etapa a XXIII-a a Ligii I, suporterii din Peluza Cătălin Hâldan au afişat un banner pe care era scris: "Nea Mircea, întoarce-te acasă!".

La 10 martie, antrenorul Mircea Lucescu a declarat, agenţiei MEDIAFAX, că nu este exclus să se întoarcă la Dinamo, deşi intenţionează să-şi ducă la capăt mandatul la gruparea ucraineană, cu care are contract până la finalul sezonului 2008/2009.

După 23 de etape disputate în Liga I, Dinamo se află pe locul 6, cu 40 de puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici