Lucescu este nemulţumit de evoluţia lui Raţ

Tehnicianul Mircea Lucescu a declarat că echipa Şahtior Doneţk a avut probleme pe partea stângă a defensivei, unde joacă Răzvan Raţ, la meciul cu Fulham, scor 1-2, din Liga Europa, şi a criticat arbitrajul de la această partidă, informează site-ul oficial al grupării ucrainene.

31 afișări
Imaginea articolului Lucescu este nemulţumit de evoluţia lui Raţ

Lucescu este nemulţumit de evoluţia lui Raţ (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Încă avem şanse de calificare. Am pierdut un meci pe care ar fi trebuit să-l câştigăm. Am primit un gol rapid, dar apoi am controlat jocul şi ne-am creat multe ocazii. Fulham a avut doar două ocazii la care a marcat. Fulham s-a bazat pe forţa fizică şi pase lungi, noi ne-am construit jocul cu tehnicitate şi rapiditate. A rezultat un meci spectaculos şi interesant pentru fani", a declarat Lucescu.

"Acum trebuie ca la Doneţk să învingem şi să ne calificăm. Nu va fi uşor. Sper că arbitrajul de la Doneţk va ajuta la practicarea unui fotbal spectaculos, nu unul bazat pe forţă. La 20 de secunde de la începerea meciului, arbitrul a acordat un fault inexistent. Apoi a fost un corner, din care a rezultat golul marcat împotriva noastră. Nu vreau să spun că arbitrul a greşit, el a făcut treabă bună. El a acţionat într-un mod care a ajut fotbalul fizic mai mult decât cel tehnic. În prima repriză a existat un penalti pentru noi la Ilsinho dar arbitrul nu a avut curajul să-l acorde. El a fost lovit dar abitrul nu a acordat penalti", a mai spus Lucescu.

"Felicit echipa Fulham, este o echipă bună în apărare, de aceea va fi greu pentru noi în retur", a afirmat Lucescu.

Meciul de la Londra a fost arbitrat de belgianul Serge Gumienny.

Mircea Lucescu a mai spus că Liga Europa este extrem de importantă pentru Şahtior, care merită să joace în fazele superioare, deoarece prestează un joc spectaculos.

Am avut probleme în special pe partea stângă, unde joacă Raţ

Lucescu a menţionat şi că Şahtior a avut probleme pe partea stângă, unde evoluează Răzvan Raţ. "Am avut probleme în special pe partea stângă, unde joacă Raţ. El nu s-a antrenat deoarece a fost accidentat. Aşa că lipsa de antrenament a fost evidentă. Sunt sigur că la returul din Doneţk va fi într-o condiţie mai bună", a afirmat Lucescu.

Şahtior Doneţk a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-1), de echipa engleză Fulham, într-un meci din prima manşă a 16-imilor de finală ale Ligii Europa.

Golurile echipei engleze au fost marcate de Gera '3 şi Zamora '63. Pentru Şahtior Doneţk a înscris Luiz Adriano, în minutul 32.

La Şahtior, românul Răzvan Raţ a fost integralist.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici