Lucescu încearcă să îi convingă pe Mutu şi Goian să se transfere la Beşiktaş

Tehnicianul echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, încearcă să îi convingă pe fotbaliştii Adrian Mutu (AC Fiorentina) şi Dorin Goian (Steaua Bucureşti) să accepte un transfer la gruparea Beşiktaş Istanbul, cu care a colaborat în perioada 2002-2004, informează cotidianul turc Fanatik.

10 afișări
Imaginea articolului Lucescu încearcă să îi convingă pe Mutu şi Goian să se transfere la Beşiktaş

Lucescu încearcă să îi convingă pe Mutu şi Goian să se transfere la Beşiktaş

"Antrenorul român, care are o relaţie foarte bună cu preşedintele clubului, Yildirim Demiroren, a intervenit pentru realizarea transferurilor lui Adrian Mutu şi Dorin Goian la Beşiktaş. Experimentatul tehnician, câştigător al Cupei UEFA cu Şahtior Doneţk, discută mereu la telefon cu aceşti doi jucători şi încearcă intens să îi convingă să accepte un transfer în Turcia", notează Fanatik.

Potrivit sursei citate, Mircea Lucescu le-a spus celor doi că, în cazul în care vor fi de acord să ajungă la Beşiktaş, vor fi încântaţi de atenţia care li se va acorda şi de atmosfera de pe stadionul Inonu şi le va face plăcere să joace. De asemenea, tehnicianul a subliniat că Beşiktaş va juca direct în grupele Ligii Campionilor şi le-a spus lui Mutu şi Goian că nu ar trebui să rateze ocazia de a evolua la această echipă.

Antrenorul echipei Giresunspor, Yuksel Yeşilova, fost preparator fizic la Steaua, a declarat pentru Fanatik că Mutu este un jucător de care fotbalul turc are nevoie. "Steaua a jucat cu Fiorentina în Liga Campionilor, când lucram la clubul bucureştean. Mutu tocmai revenise după o accidentare. Adrian Mutu este un jucător temperamental, ambiţios. În cazul în care ar veni în Turcia, ar fi transferul anului. Viaţa lui privată se află mereu în atenţia presei. Este un fel de Beckham al României. Este un fotbalist foarte popular. Cred că fotbalul turc are nevoie de jucători ca el. În cazul în care atacantul român va veni în Turcia, numeroşi tineri turci talentaţi vor avea ce învăţa de la el", a spus Yeşilova.

El a precizat că Dorin Goian este cu adevărat un "fotbalist de echipă", cu un caracter foarte frumos. "Goian este foarte muncitor şi îi place să se antreneze. Este un fotbalist de echipă desăvârşit şi are un caracter foarte frumos. Cu siguranţă ar obţine performanţe în Turcia. Goian are toate caracteristicile necesare pentru compartimentul în care evoluează. În plus, este un jucător care îşi motivează echipa şi care îşi respectă antrenorii. Nu ratează niciun antrenament. Are caracteristici de lider şi ştie să intervină când colegii săi greşesc. Ar face o treabă foarte bună la Beşiktaş", a explicat Yuksel Yeşilova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici