Lucescu: Întoarcerea lui Boloni în Liga I este un lucru extraordinar

Mircea Lucescu este convins de faptul că Ladislau Boloni va face treabă la Rapid şi consideră un lucru extraordinar revenirea acestuia în România.

11 afișări
Imaginea articolului Lucescu: Întoarcerea lui Boloni în Liga I este un lucru extraordinar

Ladislau Boloni (Imagine: Mediafax Foto)

"Întoarcerea lui Boloni este un lucru extraordinar, la experienţa lui se poate plia la orice echipă. Rapid e o echipă specială, cu atmosferă specială, cei care conduc sunt speciali. Sunt convins că va reuşi, e băiat inteligent. Suporterii să nu-l considere fost stelist, ci fost jucător la naţională, care a ridicat bariera selecţiilor dincolo de cifra 100", a declarat antrenorul echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, duminică seară, la Gala Dinner a evenimentului Seara Campionilor.

Lucescu a făcut şi o serie de recomandări conducerii rapidiste: "Domnul Copos se entuziasmează repede şi la fel de repede îşi pierde entuziasmul. Sper să înţeleagă că va lucra cu un antrenor trecut prin multe. La vîrsta lui, Boloni n-are nevoie de sfaturi, se va adapta".

Mircea Lucescu şi-a adus aminte că fundaşul Cristian Chivu trebuia să ajungă la Rapid atunci când el antrena în Giuleşti. "Dacă domnul Copos ar fi făcut un mic efort, ar fi fost al Rapidului, dar poate că şi cariera lui ar fi fost alta. Am ţinut foarte mult să-l aduc atunci, discutasem şi cu mama lui, dar a reuşit Balaci la Craiova. Mi-a părut rău. I-am spus că îl aştept la mine, la echipa pe care o voi antrena, atunci când termină cu marile echipe, i-am spus că are loc la mine. Acum trebuie să se gândească să câştige Liga Campionilor cu Inter sau altă echipă mare", a adăugat el.

Directorul general al FC Rapid, Constantin Zotta, a declarat, duminică seară, agenţiei MEDIAFAX, că tehnicianul Ladislau Boloni va semna un contract pe două sezoane, cu opţiune de prelungire pentru încă unul, cu gruparea giuleşteană şi îi va avea ca secunzi pe Joaquim Rolao Preto şi Marian Rada.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici