Lucescu: Meritam mai mult de acest 2-1 la ocaziile avute

Antrenorul Mircea Lucescu a declarat, miercuri seară, la Pro TV, că echipa Şahtior Doneţk merita, având în vedere ocaziile avute, să câştige la un scor mai mare de 2-1 finala Cupei UEFA cu Werder Bremen.

15 afișări
Imaginea articolului Lucescu: Meritam mai mult de acest 2-1 la ocaziile avute

Lucescu: Meritam mai mult de acest 2-1 la ocaziile avute (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Este extrem de importantă această victorie, pentru că a venit în urma unor ani de pregătire, de construirea unei echipe, de educarea unor tineri. Am arătat o bună organizare de joc, un bun nivel tehnic, şi meritam mai mult de acest 2-1 la ocaziile avute", a spus antrenorul echipei Şahtior Doneţk.

"M-am uitat la adversarii noştri care plângeau, erau întinşi la pământ, tot ce au făcut bun până acum va rămâne în memoria suporterilor. O finală este o finală. Sunt bucuros că sunt vesel. La Istanbul sunt de-al casei. Am făcut lucruri bune aici şi lumea nu m-a uitat şi îmi reamintesc permanent acest lucru cu primirea cu acest «I Love you Luce»", a afirmat Lucescu.

Mircea Lucescu a declarat că era normal să primească drapelul României de la fiul său Răzvan, selecţionerul naţionalei române.

"De la Răzvan era normal să-l iau, el apără culorile României. A fost extraordinar că s-a gândit, l-a adus de acasă şi mi l-a dat. A fost extraordinar că am putut arăta lumii că sunt român, că sunt antrenor român. Sunt momente de neuitat. Doar când ajungi aici îți dai seama ce ai făcut. Te simţi admirat şi simţi că ai făcut ceva în toată această perioadă", a spus Lucescu.

Echipa ucraineană Şahtior Doneţk, antrenată de Mircea Lucescu, a câştigat Cupa UEFA, învingând, miercuri, după prelungiri, scor 2-1 (1-1, 1-1), formaţia germană Werder Bremen, în finala disputată pe stadionul Şukru Saracoglu din Istanbul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici