Lucescu: N-aş spune nu nimănui, sunt antrenor profesionist

Antrenorul echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a declarat, sâmbătă, agenţiei MEDIAFAX, că este măgulit şi impresionat de dorinţa finanţatorului Gigi Becali de a-l aduce la Steaua şi că un profesionist nu trebuie să spună nu cuiva, mai ales că nu se ştie ce poate aduce viitorul.

1 afișare
Imaginea articolului Lucescu: N-aş spune nu nimănui, sunt antrenor profesionist

Lucescu: N-aş spune nu nimănui, sunt antrenor profesionist

"E măgulitor că se gândeşte la mine, sunt impresionat, l-am apreciat întotdeauna pe Gigi şi cred că e un sentiment reciproc. În viaţă niciodată nu poţi spune niciodată, nu se ştie ce-ţi poate aduce viitorul, iar eu sunt antrenor profesionist. N-aş spune nu nimănui, niciunei echipe. Meseria mea este cea de antrenor şi n-aş putea accepta altă funcţie, pentru că n-aş putea altceva. Bine, cine ştie ce va fi, s-ar putea să nu mai pot. Nu e vorba că mă duc eu la Steaua, dar au fost mulţi care au spus că nu merg la o echipă, ţinând cont de sentimentalisme, dar sentimentul cel mai puternic trebuie să fie pasiunea pentru fotbal, dorinţa de a face treabă. N-are nicio legătură cu culorile unui club la care ţii, aici e vorba să te angajezi să faci performanţă, din moment ce eşti profesionist", a spus Lucescu.

Tehnicianul român a afirmat că aşa este normal să gândească toată lumea când angajează pe cineva sau se angajează la un club, fără a ţine cont de idei preconcepute sau de faptul că persoana respectivă se confundă cu culorile altui club: "Trebuie să existe doar entuziasm, voinţă şi ambiţie de a face performanţă, de a mulţumi suporterii. Oamenii inteligenţi aşa procedează. Şi o spun în general, nu referindu-mă strict la mine. E clar că Gigi Becali n-are idei preconcepute în legătură cu un om şi că singurul lucru la care se gândeşte e profesionalismul".

Finanţatorul stelist Gigi Becali a declarat în presa centrală că şi-ar dori să-l aducă la Steaua pe Mircea Lucescu după ce va pleca de la Şahtior Doneţk, însă ar prefera ca acesta să vină într-o altă funcţie decât cea de antrenor. Becali crede că şi Lucescu are nevoie să lucreze la un club de talia Stelei şi ar dori să-l aducă pe acesta în Ghencea chiar din vară, când antrenorul român ar putea să-şi încheie angajamentul cu Şahtior.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici