Lucescu: Rămân la FC Braşov

Antrenorul echipei FC Braşov, Răzvan Lucescu, a declarat, sâmbătă, la finalul partidei cu FCM Câmpina, scor 1-1, că va rămâne în continuare la conducerea tehnică a grupării ardelene.

20 afișări
Imaginea articolului Lucescu: Rămân la FC Braşov

Lucescu: Rămân la FC Braşov (Imagine: Mediafax Foto)

"Da, rămân la FC Braşov. Chiar dacă nu mereu am simţit un stadion plin alături de noi, am simţit căldura oamenilor pe stradă. Peste tot pe unde mergeam eram încurajat şi toată lumea mă întreba dacă revenim în prima ligă şi dacă plec. Ei bine, am revenit în prima ligă şi nu plec de la Braşov. Vom rămâne aici să facem performanţă pentru acest oraş. De altfel, eu niciodată nu am spus că plec, iar Ioan Neculaie a ştiut mereu acest lucru", a spus Lucescu.

Preşedintele Ioan Neculaie a menţionat că nu s-a temut nicio clipă că alţi preşedinţi de cluburi din prima ligă, l-ar putea convinge pe Răzvan Lucescu să plece de la FC Braşov. "Am avut în permanenţă încredere în Răzvan că rămâne. E un tip de cuvânt şi un mare caracter. Dacă a spus ceva, aşa este. Nu mi-e teamă nici de Taher... sau Baher sau alţi conducători, pentru că am ajuns să îl cunosc bine pe Răzvan şi ştiu ce simte şi ce vrea. Ba mai mult, cu el pe bancă, la anul FC Braşov se va putea bate de la egal la egal cu granzii din Bucureşti. Ne vom întări lotul cu fotbalişti de valoare şi în mod cert nu ne vom face de râs în prima ligă", a precizat Neculaie.

Preşedintele de la FC Braşov a adăugat că a mai trăit o asemenea bucurie în fotbal doar când echipa s-a calificat în Cupa UEFA. "Am mai fost aşa fericit şi bucuros doar când ne-am calificat în Cupa UEFA, iar la meciurile de campionat stadionul era arhiplin. Era o senzaţie extraordinară pe care sper să o retrăiesc din nou. Am fi putut şi acum să avem şansa de a juca în cupele europene dar am fost opriţi din Cupa României, însă avem timp să răzbunăm acest lucru", a subliniat Neculaie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici