Lucescu: Rapid se poate bate la titlu în acest an

Tehnicianul formaţiei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a declarat, sâmbătă, că Rapidul, pe care echipa sa a învins-o într-un meci amical, scor 2-1, se poate bate pentru titlul în Liga I, în acest sezon, indiferent de cât de tare s-au întărit celelalte grupări.

15 afișări
Imaginea articolului Lucescu: Rapid se poate bate la titlu în acest an

Lucescu: Rapid se poate bate la titlu în acest an (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"A fost un meci de pregătire, eu am preferat să fac acest meci pentru că este o altă motivaţie dacă joci un meci internaţional. Am ales Rapidul pentru atmosferă şi pentru conducătorii de aici. Sunt mulţumit de joc, am dat posibilitatea celor care au evoluat mai puţin să evolueze şi am folosit şi jucători de 16-17 ani. Cred că a fost un meci destul de plăcut şi nu am niciun motiv să nu fiu mulţumit. În continuare Rapid este o echipă bună şi nu văd de ce nu s-ar bate la titlu, indiferent de cât de tare s-au întărit celelalte echipe", a declarat Lucescu.

Formaţia ucraineană Şahtior Doneţk, antrenată de Mircea Lucescu, a câştigat cu scorul de 2-1 (0-1), meciul amical cu Rapid, susţinut, sâmbătă, pe stadionul Giuleşti - Valentin Stănescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici