Lucian Bute a semnat în Cartea de Aur a oraşului Montreal

Pugilistul Lucian Bute a fost primit, marţi, de primarul oraşului Montreal, Gerald Tremblay, şi a semnat în Cartea de Aur a localităţii, informează presa canadiană.

3 afișări
Imaginea articolului Lucian Bute a semnat în Cartea de Aur a oraşului Montreal

Lucian Bute a semnat în Cartea de Aur a oraşului Montreal

Presa canadiană notează că primarul Tremblay a profitat de ocazie pentru a-i aduce un omagiu lui Bute, în prezenţa unor personalităţi sportive din Montreal şi a unor reprezentanţi ai comunităţii româneşti. El a subliniat şi implicarea socială a lui Bute pentru ajutorarea tinerilor cu probleme.

"Prin implicarea dumneavoastră sunteţi un model pozitiv pentru aceşti tineri care au dovada vie că efortul şi perseverenţa pot duce la victorie şi la îndeplinirea viselor. Reprezentaţi bine valorile pe care locuitorii Montrealului vor să le transmită generaţiei viitoare", a declarat primarul.

Pugilistul Lucian Bute a devenit, în luna octombrie, campion mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, după ce l-a învins prin KO tehnic, pe deţinătorul centurii, columbianul Alejandro Berrio, într-o gală disputată la Centre Bell din Montreal.

La 30 noiembrie, preşedintele Traian Băsescu l-a decorat pe Lucian Bute cu Ordinul Meritul Sportiv clasa I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici