Lucian Bute despre Magee: Am înaintea mea cel mai bun adversar

Pugilistul Lucian Bute, care îşi va apăra în luna martie titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, a declarat că în meciul ce urmează va întâlni cel mai bun adversar, pe irlandezul Brian Magee, caracterizat de el drept "foarte periculos", informează ckac.com.

37 afișări
Imaginea articolului Lucian Bute despre Magee: Am înaintea mea cel mai bun adversar

Lucian Bute despre Magee: Am înaintea mea cel mai bun adversar (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Este un tip inteligent, care ştie box. Are multă experienţă, loveşte cu ambele braţe, apreciază bine distanţa şi pune presiune. Stilul său seamănă puţin cu al meu. Uneori se deplasează, alteori este agresiv. Este foarte periculos ca pugilist. Am înaintea mea cel mai bun adversar. Brian Magee are încredere în el. A declarat de mai multe ori că vine la Montreal pentru a face totul ca să câştige centura de campion mondial", a spus Bute.

Lucian Bute se pregăteşte pentru meciul cu Magee în Florida. Românul are un nou preparator fizic, Alain Delorme, care pregăteşte şi echipe naţionale de polo.

Bute îşi va pune centura în joc pentru a şaptea oară, la 19 martie, într-o gală ce va avea loc la Bell Centre din Montreal, când îl va întâlni pe irlandezul Brian Magee.

Magee, în vârstă de 35 de ani, a disputat 38 de partide în carieră, reuşind să câştige 34 (24 prin KO), pierzând trei şi remizând o dată.

Bute, 27 de victorii din tot atâtea partide, dintre care 22 prin KO, va boxa pentru a treia oară la profesionişti împotriva unui pugilist european, după rusul Serghei Tatevosian şi danezul Lolenga Mock.

Lucian Bute a câştigat titlul mondial în versiunea IBF la 19 octombrie 2007, după ce l-a învins pe columbianul Alejandro Berrio. De atunci, Bute a reuşit să-şi apere cu succes centura în alte şase rânduri. La începutul lunii noiembrie 2010, Bute a semnat un contract pentru mai multe meciuri cu postul de televiziune american Showtime.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici