Lucian Bute, înaintea meciului cu Grachev: Nu sunt terminat, voi reveni mai bun ca niciodată

Pugilistul Lucian Bute a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă prilejuită de meciul din week-end cu sportivul rus Denis Grachev, că îi asigură pe cei care îl consideră "terminat" că nu este aşa şi că va reveni mai puternic ca niciodată.

944 afișări
Imaginea articolului Lucian Bute, înaintea meciului cu Grachev: Nu sunt terminat, voi reveni mai bun ca niciodată

Lucian Bute (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Am trecut prin momente grele. Am fost la pământ, dar m-am ridicat. Unii pot gândi că sunt terminat, dar pot să îi asigur că Lucian Bute nu este terminat. Voi dovedi asta sâmbătă şi voi reveni mai bun ca niciodată", a spus Bute, informează journaldequebec.com.

Antrenorul românului, Stéphan Larouche, este de părere că Bute este capabil să redevină campion: "Am încredere deplină în elevul meu şi ceea ce face el cere curaj. A făcut aproape 80 de runde de meci la antrenamente, cu un adversar mare şi foarte puternic fizic (Andrew Gardiner). Grachev va dori să lovească tare şi să îl trimită pe Lucian în infern. Depinde de boxerul meu să se facă respectat", a explicat Larouche.

Denis Grachev a declarat că nu va ceda centura NABF la categoria semigrea, pe care o pune în joc sâmbătă. "Înainte de acest meci mi se spunea «Piratul». S-a terminat. Vreau să vă cer ceva, dragi jurnalişti: spuneţi-mi «Fiul lui Drago». Este prima dată când îmi apăr centura NABF la categoria semigrea. Nu a fost uşor să o obţin şi nu o voi ceda", a afirmat Grachev.

Pugilistul Lucian Bute va boxa, sâmbătă, la Centre Bell din Montreal, contra rusului Denis Grachev.

Grachev (12-0-1, 8 KO) este campion NABF la semigrea şi mai practică şi kickboxing, unde are un bilanţ de 17 victorii şi două înfrângeri.

Lucian Bute (30-1, 24 KO) a suferit prima înfrângere la profesionişti la 26 mai, contra britanicului Carl Froch, prin KO în repriza a cincea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici