Lucian Bute îşi propune să câştige titlul mondial anul acesta

Pugilistul Lucian Bute a anunţat, marţi, într-o postare făcută pe pagina sa de Facebook, că îşi propune în 2015 să câştige titlul mondial la categoria semigrea.

276 afișări
Imaginea articolului Lucian Bute îşi propune să câştige titlul mondial anul acesta

Lucian Bute (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Bute a scris că "anul 2015 continuă cu schimbările demarate anul trecut" şi precizează că "obiectivele rămân la fel: titlul mondial, meciuri cu adversari de top şi revanşa la înfrângerile suferite în carieră".

Lucian Bute s-a accidentat la spate şi nu a putut boxa în 6 decembrie 2014, în gala de la Montreal, împotriva argentinianului Roberto Bolonti.

Bute, în vârstă de 34 de ani, a boxat ultima dată la 19 ianuarie 2014, la Montreal, fiind învins atunci la puncte de canadianul Jean Pascal, într-un meci contând pentru centurile WBC Diamond şi NABF la categoria semigrea.

Bute (31-2, 24 KO) a pierdut centura IBF la categoria supermijlocie în mai 2012, când a fost învins de britanicul Carl Froch.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici