Lucian Bute îşi va apăra titlul mondial la 24 octombrie la Montreal

Campionul mondial la box profesionist la categoria supermijlocie, versiunea IBF, Lucian Bute, îşi va apăra titlul în faţa pugilistului mexican Librado Andrade, la 24 octombrie, la Montreal, informează presa canadiană.

111 afișări
Imaginea articolului Lucian Bute îşi va apăra titlul mondial la 24 octombrie la Montreal

Lucian Bute îşi va apăra titlul mondial la 24 octombrie la Montreal

Clubul InterBox a anunţat că pugilistul român îl va întâlni pe Librado Andrade (27 de victorii, o remiză şi nicio înfrângere) la 24 octombrie la Centre Bell din Montreal.

"Mă aşteaptă o mare provocare la 24 octombrie şi voi avea suporterii mei alături. Andrade este cunoscut aici, este un pugilist bun. Îl respect dar nu am nicio îndoială că îmi voi păstra titlul de campion mondial", a declarat Bute.

Pugilistul Lucian Bute a devenit, în octombrie 2007, campion mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, după ce l-a învins prin KO tehnic, pe deţinătorul centurii, columbianul Alejandro Berrio, într-o gală disputată la Centre Bell din Montreal. Bute şi-a apărat cu succes centura mondială în 1 martie, după ce l-a învins, prin KO tehnic în repriza a zecea, pe americanul William Joppy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici