Lucian Bute: Vreau să rămân campion

Pugilistul Lucian Bute, deţinătorul titlului mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, a declarat că vrea să rămână campion şi după confruntarea pe care o va avea în luna septembrie, cu un adversar care încă nu a fost stabilit.

15 afișări
Imaginea articolului Lucian Bute: Vreau să rămân campion

Lucian Bute: Vreau să rămân campion (Imagine: Mediafax Foto)

"După ultimul meu meci, am luat o pauză de câteva săptămâni pentru a-mi vedea familia, în România. De trei săptămâni am revenit la Montreal şi am început din nou să mă antrenez. Următorul meu meci va avea loc în luna septembrie. Încă nu ştiu cu cine. Există două posibilităţi: o revanşă cu Librado Andrade sau o confruntare cu Carl Froch, campionul WBC. Vom şti exact în câteva zile cine îmi va fi adversar", a spus Bute, citat de site-ul enbeauce.com.

"Obiectivul meu era să rămân campion. Am făcut acest lucru în luna martie. Voi boxa în septembrie şi, dacă îl voi înfrunta pe Froch, mi-ar plăcea să obţin a doua centură. Dacă îl voi înfrunta pe Andrade, vreau să rămân campion", a mai adăugat pugilistul român.

Lucian Bute şi-a apărat pentru a treia oară titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, la 14 martie 2009, după ce l-a învins prin KO tehnic pe columbianul Fulgencio Zuniga, în runda a patra a unui meci desfăşurat la Montreal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici