Lui Lance Armstrong nu i s-a permit participarea la o competiţie de nataţie

Organizatorii US Masters Swimming au anunţat oficial, joi, că fostul rutier Lance Armstrong nu va putea participa la competiţia de nataţie de la Austin, la care americanul era înscris pentru trei probe.

149 afișări
Imaginea articolului Lui Lance Armstrong nu i s-a permit participarea la o competiţie de nataţie

Lance Armstrong (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Lance Armstrong nu poate participa la probele din cadrul US Masters Swimming", a precizat oficialul Rob Butcher, într-un comunicat.

Federaţia Internaţională de Nataţie (FINA) ceruse, joi, ca organizatorii US Masters Swimming să nu accepte participarea lui Armstrong la competiţia ce va avea loc în acest week-end, în Texas.

Potrivit ediţiei online a cotidianului Statesman, Armstrong (41 de ani) urma să participe la US Masters Swimming şi să concureze alături de alte persoane la categoria sa de vârstă.

"Este o competiţie locală şi nu ştiu ce se petrece acolo, dar am ţinut să amintim de regula conform căreia toţi membrii afiliaţi la FINA trebuie să recunoască şi să respecte deciziile tuturor instanţelor semnatare ale Codului Antidoping. Dacă această regulă nu se va aplica am putea fi determinaţi să decidem o sancţiune, dar cred că nu se va ajunge acolo", a declarat joi seară, pentru AFP, directorul executiv al FINA, Cornel Mărculescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici