Luis Diaz i-a adus victoria Columbiei cu o dublă reuşită împotriva Braziliei

Brazilia a pierdut joi noaptea al doilea meci consecutiv din calificările pentru Cupa Mondială, în faţa Columbiei care a a ripostat şi s-a impus cu 2-1. Selecao a coborât pe locul cinci în clasamentul sud-american.

141 afișări
Imaginea articolului Luis Diaz i-a adus victoria Columbiei cu o dublă reuşită împotriva Braziliei

Luis Diaz i-a adus victoria Columbiei cu o dublă reuşită împotriva Braziliei

A fost o seară specială pentru atacantul lui Liverpool, Luis Diaz, care a marcat de două ori în decurs de patru minute, în finalul reprizei secunde, pentru a oferi ţării sale victoria surprinzătoare, la doar câteva zile după ce gherilele columbiene l-au eliberat pe tatăl său răpit.

Lipsită de aportul lui Neymar, Brazilia a început bine şi a dominat primele minute, preluând conducerea în minutul 4, prin golul marcat de Gabriel Martinelli, asistat de o pasă bună la prima atingere a lui Vinicius Jr.

Extrema lui Real Madrid a fost nevoită să iasă din teren din cauza unei accidentări la coapsă la jumătatea primei reprize, după care echipa gazdă a preluat încet controlul, încurajată de publicul de pe stadionul Metropolitano din Barranquilla, care a fost plin până la refuz.

Luis Diaz a creat singur 10 ocazii de gol pentru Columbia, dar a fost privat de golul egalizator printr-o serie de parade bune ale colegului său de la Liverpool, Alisson, înainte ca greşelile defensive ale Braziliei să-l ajute să înscrie două goluri cu capul în minutele 75 şi 79.

Diaz a izbucnit în lacrimi în momentul în care i-a dedicat victoria tatălui său, care sărbătorea emoţionat în tribune.

Fără victorie în ultimele trei meciuri, Brazilia se va afla sub o mare presiune, deoarece va primi marţi, pe emblematicul Maracana din Rio de Janeiro, pe rivala de o viaţă, Argentina.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici