Luis Enrique, selecţionerul naţionalei Spaniei, se amuză. Meciurile fără spectatori, "mai triste decât dansul cu propria soră"

  • Germania este prima ţară din Europa care a reluat campionatul
  • Toate meciurile se joacă cu porţile închise
  • Luis Enrique, selecţionerul naţionalei Spaniei, a spus că "partidele fără spectatori sunt mai triste, decât dansul cu sora ta"
  • În Spania, sezonul 2019-2020 s-ar putea relua începând cu 13 iunie
108 afișări
Imaginea articolului Luis Enrique, selecţionerul naţionalei Spaniei, se amuză. Meciurile fără spectatori, "mai triste decât dansul cu propria soră"

Luis Enrique, selecţionerul naţionalei Spaniei, se amuză. Meciurile fără spectatori, "mai triste decât dansul cu propria soră"

La începutul lunii martie, pandemia de coronavirus a blocat toate competiţiile sportive. Germania este prima ţară din Europa care a reluat sezonul competiţional 2019-2020 de fotbal. Începând cu 16 mai s-au desfăşurat meciurile din etapa a 26-a din Bundesliga, respectând măsurile de siguranţă şi de distanţare.

La partidele din Germania s-a uitat şi selecţionerul echipei naţionale a Spaniei, Luis Enrique, care a făcut o declaraţie amuzantă în legătură cu meciurile jucate fără spectatori.

Luis Enrique, selecţioner echipa naţională a Spaniei: "Este foarte urât. M-am uitat la meciurile din Germania şi este lamentabil. Poţi auzi înjurăturile şi pierzi intimitatea momentelor frumoase. Să joci meciuri fără spectatori este mai trist decât să dansezi cu sora ta".

Cu toate acestea, selecţionerul naţionalei Spaniei înţelege că trebuie respectate măsurile date de autorităţi în meciurile de fotbal.

"Este o afacere globală care aduce foarte mulţi bani şi, deşi este total diferit în momentul în care pe stadion sunt spectatori, reluarea fotbalului ne poate ajuta să trecem mai uşor peste această grea încercare.

Dacă eşti un fan al fotbalului sau al baschetului, atunci este mereu interesant să te uiţi la meciuri".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici