Luis Enrique: Victoria cu Real va intra în istorie, este un meci memorabil pentru fanii catalani/ Benitez: Am făcut greşeli şi am plătit foarte mult pentru ele

Tehnicianul formaţiei FC Barcelona, Luis Enrique, a declarat, sâmbătă seară, că victoria cu scorul de 4-0 din meciul cu Real Madrid va intra în istorie, fiind o partidă memorabilă pentru toţi fanii catalani, informează El Mundo Deportivo. De cealaltă parte, antrenorul Rafael Benitez a declarat că jucătorii echipei Real Madrid au făcut greşeli şi au plătit foarte mult pentru ele.

459 afișări
Imaginea articolului Luis Enrique: Victoria cu Real va intra în istorie, este un meci memorabil pentru fanii catalani/ Benitez: Am făcut greşeli şi am plătit foarte mult pentru ele

Luis Enrique: Victoria cu Real va intra în istorie, este un meci memorabil pentru fanii catalani/ Benitez: Am făcut greşeli şi am plătit foarte mult pentru ele (Imagine: Hepta/ Mediafax Foto)

"Victoria are o savoare specială pentru că a fost obţinută în faţa eternului nostru rival. Va fi foarte greu să depăşim această performanţă. Va intra în istorie ca un meci memorabil pentru toţi fanii catalani. Să câştigi în faţa unor jucători atât de mari este foarte greu, dar am reuşit. Am fost mai buni şi meciul arată mai mult meritele noastre decât nereuşitele Realului", a afirmat Luis Enrique.

"Trebuie să ne revenim după acest rezultat şi să ne concentrăm la următorul meci. Sunt preocupat de recuperea jucătorilor din punct de vedere mental. Jucătorii care au intrat în teren pot face mult mai mult. Am făcut greşeli şi am plătit foarte mult pentru ele. Am pierdut posesia de multe ori, iar când faci acest lucru în faţa unei echipe bune, ai de suferit. Înainte de a analiza meciul, ceea ce vom face, contează acum este să ne ridicăm şi să realizăm importanţa următoarelor meciuri", a afirmat Benitez.

Formaţia FC Barcelona a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 4-0, echipa Real Madrid, într-un meci din etapa a XII-a a campionatului Spaniei.

Golurile au fost marcate de Suárez '11,'74, Neymar '39 şi Iniesta '53.

În minutul 84, de la Real Madrid a fost eliminat Isco.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici