Lukaku, vândut de Inter la Chelsea pentru 115 milioane de euro

  • Inter Milano este în criză şi îl vinde pe belgian, după ce îl cedase pe Hakimi la PSG.
  • Lukaku a mai fost la Chelsea, dar n-a fost apreciat la justa lui valoare.
  • Campioana Europei dispută miercuri Supercupa Europei cu Villarreal.
379 afișări
Imaginea articolului Lukaku, vândut de Inter la Chelsea pentru 115 milioane de euro

Romelu Lukaku

După ce a scăpat de francezul Olivier Giroud, ajuns la AC Milan, campioana Europei l-a readus la Londra pe belgianul Romelu Lukaku, 28 de ani, de la Inter Milano, campioana Italiei.

Părţile s-au înţeles asupra unei sume de transfer de 115 milioane de euro, acceptată de Inter, care are probleme financiare. De altfel, criza milanezilor a fost anunţată de plecarea lui Antonio Conte antrenorul care a luat titlul.

”Big Rom” a mai fost sub contract cu Chelsea Londra, în perioada 2011-2014, dar n-a făcut prea mulţi purici, fiind împrumutat la West Bromwich Albion şi la Everton.

Chelsea l-ar putea avea pe Lukaku până la Supercupa Europei de miercuri, cu Villarreal. Inter va căuta o ”plombă”. Îi vizează pe Vlahovic, Zapata, Dzeko, Correa şi pe Scamacca.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici