Lukas Podolski ar vrea să îşi facă un tatuaj cu Arsenal

Atacantul german al echipei Arsenal Londra, Lukas Podolsiki, a declarat că ia în considerare să îşi facă un nou tatuaj, de această dată cu însemnele grupării londoneze, dacă lucrurile vor decurge bine.

135 afișări
Imaginea articolului Lukas Podolski ar vrea să îşi facă un tatuaj cu Arsenal

Lukas Podolski (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Podolski are tatuat pe interiorul braţului său drept stema clubului 1.FC Koln în semn de respect pentru echipa la care a început să joace fotbal la vârsta de zece ani şi pe care a părăsit-o pentru a doua oară în această vară, când s-a transferat la Arsenal în schimbul a 11 milioane de lire sterline (circa 14 milioane de euro), informează independent.co.uk.  

"Koln a însemnat atât de mult pentru mine, pentru că am petrecut o lungă perioadă acolo, poate voi face acelaşi lucru şi cu Arsenal, pentru că îmi place acest club. Arsenal este un club mare şi poate îmi voi face un tatuaj. Putem vorbi despre asta în următorii trei sau patru ani. Echipa şi managerul Arsene Wenger mi-au făcut uşoară acomodarea. Acesta este stilul de fotbal care îmi place, am jucat dintr-una sau două atingeri şi jucăm direct pe vârfuri", a spus Podolski. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici