Lumea patinajului artistic este în doliu. Ekaterina Alexandrovskaya a decedat la numai 20 de ani

  • Ekaterina Alexandrovskaya a murit vineri în Moscova
  • Sportiva avea numai 20 de ani
  • Alexandrovskaya a concurat pentru Australia la patinaj artistic în cadrul Jocurilor Olimpice de iarnă din 2018
5777 afișări
Imaginea articolului Lumea patinajului artistic este în doliu. Ekaterina Alexandrovskaya a decedat la numai 20 de ani

Sursa foto: profimedia

Ekaterina Alexandrovskaya s-a născut în Rusia, dar a concurat pentru Australia la patinaj artistic în cadrul Jocurilor Olimpice de iarnă din 2018. Alexandrovskaya murit la Moscova, la numai 20 de ani.

Cauza morţii nu a fost încă dezvăluită.  Alexandrovskaya s-a retras în februarie din cauza unei accidentări. Antrenorul ei, Andrei Khekalo, a declarat că Alexandrovskaya a fost diagnosticată cu epilepsie la începutul acestui an.

Harley Windsor, partenerul ei la patinaj, a declarat la aflarea veştii că este devastat. El a scris un mesaj emoţionant pe Instagram în memoria Ekaterinei.

Alexandrovskaya şi Windsor au devenit primii australieni care s-au calificat la Jocurile Olimpice de iarnă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici