Lupescu: Copos ar trebui să termine cu presiunile pe arbitri şi să se concentreze pe fotbal

Directorul general al FRF, Ionuţ-Angelo Lupescu, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că finanţatorul clubului Rapid, George Copos, ar trebui să nu mai pună presiune pe arbitri şi să se concentreze numai pe fotbal.

2 afișări
Imaginea articolului Lupescu: Copos ar trebui să termine cu presiunile pe arbitri şi să se concentreze pe fotbal

Lupescu: Copos ar trebui să termine cu presiunile pe arbitri şi să se concentreze pe fotbal

"Iar vin cu presiuni din astea, că vor să retragă echipa? Dar nu se mai potolesc odată? Nici cu Lajos, nici cu ceilalţi din brigadă şi nici cu observatorul de arbitri nu am avut nicio problemă timp de 19 etape. Iar începe Copos cu lucruri dintr-astea comuniste? Ar trebui să termine cu astea şi să se concentreze pe fotbal", a spus Lupescu.

Oficialul FRF care se ocupă cu delegările arbitrilor din Liga I a precizat că nu va schimba componenţa brigăzii de la meciul Ceahlăul - Rapid. "Nu mă intersează pe cine contestă ei! Nu se schimbă nimic, asta e brigada care va oficia la Piatra Neamţ", a adăugat Lupescu.

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că este nemulţumit de arbitrii delegaţi la meciul restanţă cu Ceahlăul Piatra Neamţ, ameninţând cu retragerea echipei de pe teren dacă formaţia giuleşteană va fi "furată de arbitri". "Sunt stupefiat când văd brigada de arbitri. Poate aşa înţelege federaţia să facă delegările pentru o echipă care se bate pentru locul întâi. Le transmit celor de la federaţie că, dacă Rapid va fi furată la Piatra Neamţ, aşa cum a fost furată de foarte mult ori în acest tur de campionat, vom retrage echipa de pe teren în semn de protest. Categoric vom face asta. Vin şi eu acolo şi dacă suntem furaţi retragem echipa de pe teren. Şi cu asta am terminat. La Bistriţa am avut două penaltiuri care nu s-au dat, dar n-am zis nimic. Dar acum o retragem de pe teren. Să joace ei în locul nostru. Nu mi-e teamă de nimic, de absolut nimic", a spus Copos.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici