Lupescu, mesaj emoţionant pentru naţionala U19: Capul sus, băieţi! Ştiu cât e de greu, ştiu cât de tare doare

Fostul internaţional Ionuţ Lupescu, unul dintre candidaţii la preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal, a transmis un mesaj emoţionant de încurajare, marţi, după ce echipa naţională sub 19 ani a României a ratat calificarea la Campionatul European.

1262 afișări
Imaginea articolului Lupescu, mesaj emoţionant pentru naţionala U19: Capul sus, băieţi! Ştiu cât e de greu, ştiu cât de tare doare

Lupescu, mesaj emoţionant pentru naţionala U19: Capul sus, băieţi! Ştiu cât e de greu, ştiu cât de tare doare

"Capul sus, băieţi! Ştiu cât e de greu, ştiu cât de tare doare, dar trebuie să găsiţi puterea să mergeţi înainte, orice ar fi. Aţi luptat frumos, până la capăt. Suntem mândri de voi!", a notat Ionuţ Lupescu, pe pagina sa de Facebook.

Echipa naţională sub 19 ani a României a ratat calificarea la Campionatul European din Finlanda, după ce a fost învinsă, marţi, la Ploieşti, cu scorul de 2-1 (0-0), de reprezentativa Ucrainei, în ultimul meci din Turul de Elită. Selecţionata pregătită de Adrian Boingiu avea nevoie de cel puţin o remiză pentru a obţine accederea la turneul final.

Mijlocaşul Olimpiu Moruţan a deschis scorul în minutul 77, dar şi-a scos tricoul după gol şi a fost eliminat, pentru că mai avea un cartonaş galben. Apoi, ucrainenii au înscris de două ori, prin Oleksandr Safronov (84') şi Valeri Bondar (90+2').

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici