Lupescu: Trebuie să facem pe dracu' în patru şi să câştigăm meciul cu Serbia

Directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că prima reprezentativă trebuie să facă orice pentru a câştiga partida cu Serbia, contând pentru preliminariile Cupei Mondiale din 2010.

10 afișări
Imaginea articolului Lupescu: Trebuie să facem pe dracu' în patru şi să câştigăm meciul cu Serbia

Lupescu: Trebuie să facem pe dracu' în patru şi să câştigăm meciul cu Serbia

"Sunt probleme de lot, dar acum ce să facem? Să plângem, să nu ne mai prezentăm? La meciul cu Croaţia ne-au lipsit doi jucători importanţi, sper ca acum să fie apţi, iar ceilalţi să fie în formă şi sănătoşi. Lipsesc Goian, Ghionea, iar pe axul central, unde eram foarte puternici, avem probleme. Sper ca până la urmă Cristi să se facă bine. Trebuie să ne pregătim la meci şi să facem pe dracu în patru şi să câştigăm meciul. Din păcate Cristi nu este în starea în care am fi vrut noi. Să joace la Manchester, să joace etapa viitoare. Sper să prindă câteva meciuri bune şi să fie apt pentru meciurile cu Serbia şi Austria", a spus Lupescu.

Ionuţ Lupescu este de părere că jucătorii echipei naţionale nu mai au acea "foame" de afirmare pe care au avut-o în preliminariile Euro-2008. "Când vor avea acea foame de rezultate, de afirmare ca în campania pentru Euro, atunci va fi foarte greu pentru cineva să vină să ne bată. După un Campionat European s-a bătut monedă cât de important e meciul cu Lituania şi nimeni nu ne-a crezut. Există o anumită relaxare, puţină mulţumire, iar dacă nu vor reuşi să se califice la Cupa Mondială, va fi ultima dată când vor avea această şansă, iar în istoria fotbalului românesc vor rămâne ca o generaţie care s-a calificat o dată la un Campionat European. Dacă vor avea această continuitate, să meargă şi la un Mondial, atunci îşi va aduce toată lumea aminte de ei", a completat Lupescu.

 


 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici