Luptă decisivă pentru campionat în Raliul Iaşului. Tempestini poate face pasul spre titlul 8

Un total de 65 de echipaje concurează, începând de sâmbătă, în cea de-a 39-a ediţie a Raliul Iaşului, unde Simone Tempestini mai poate face un pas mare pentru egalarea recordului istoric deţinut de Titi Aur.

94 afișări
Imaginea articolului Luptă decisivă pentru campionat în Raliul Iaşului. Tempestini poate face pasul spre titlul 8

Luptă decisivă pentru campionat în Raliul Iaşului. Tempestini poate face pasul spre titlul 8

Cu patru victorii în carieră pe macadamul din Iaşi, Tempestini este lider în clasamentul general al Campionatului Naţional de Raliuri Betano, având 158 de puncte, cu 26 mai multe decât principalul său urmăritor, Sebastian Barbu. Acesta din urmă nu a reuşit până acum să se impună la Iaşi.

Cu o victorie în acest weekend, pilotul de la Napoca Rally Academy ar mai avea nevoie doar de un podium la Cluj, în penultima etapă, pentru a deveni pentru a opta oară campion naţional absolut, cifră pe care a mai atins-o doar Titi Aur.

Câştigătorul ediţiei din 2021, Bogdan Marişca se întoarce în campionat după o pauză de două etape, iar la shakedown a avut al patrulea cel mai bun timp. Liderul european la juniori, Norbert Maior, este şi el pe lista de înscrieri.

Etapa care programează 7 probe speciale are şi o prezenţă internaţională, piloţi din Franţa, Turcia, Slovacia şi Italia urmând să concureze de-a lungul celor două zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici