„M-am hotărât". Decizia luată de Rooney pe fondul problemelor financiare de la Derby County

  • Wayne Rooney a anunţat, vineri, că a demisionat din funcţia de antrenor al echipei Derby County.
  • Decizia antrenorului englez vine pe fondul incertitudinii continue de la club, anunţă goal.com.
438 afișări
Imaginea articolului „M-am hotărât". Decizia luată de Rooney pe fondul problemelor financiare de la Derby County

Derby se află în administrare judiciară şi tocmai a retrogradat în League One, după ce a fost penalizată în total cu 21 de puncte din cauza problemelor financiare. În prezent, administratorii judiciari caută un nou grup de proprietari.

„Pe parcursul verii am urmărit îndeaproape evoluţiile privind proprietatea Derby County", a declarat Rooney.

„Astăzi m-am întâlnit cu administratorii pentru a-i informa de decizia mea că a venit momentul să părăsesc clubul. Ca să fiu corect cu ei, au încercat din răsputeri să-mi schimbe decizia, dar decizia mea era luată.

Timpul petrecut la club a fost un rollercoaster de emoţii, cu suişuri şi coborâşuri, dar trebuie să spun că m-am bucurat de această provocare."

El a adăugat: „Personal, simt că acum clubul trebuie să fie condus de cineva cu energie proaspătă şi care nu este afectat de evenimentele care s-au întâmplat în ultimele optsprezece luni. Îmi voi aminti de perioada petrecută la Derby cu mare mândrie şi afecţiune şi aş dori să le mulţumesc tuturor angajaţilor, jucătorilor şi, bineînţeles, fanilor pentru sprijinul lor incredibil. Nu vă voi uita niciodată şi sper să vă revăd pe toţi în viitorul apropiat şi în vremuri mai fericite.

În cele din urmă, sunt conştient de faptul că clubul are încă investitori interesaţi să preia conducerea clubului. Acestora le spun următorul lucru: Derby County este un club grozav, cu o istorie grozavă şi cu fani grozavi. Le urez toate cele bune şi mult succes în viitor".

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici