M.Stoica: Nu cred că ar fi o golănie dacă Lucescu ar antrena şi naţionala şi Unirea Urziceni

Managerul general al clubului Unirea Urziceni, Mihai Stoica, a declarat, luni, că în opinia sa nu ar fi "o golănie", aşa cum a afirmat Dinu Gheorghe, dacă tehnicianul Răzvan Lucescu ar ajunge să antreneze în paralel şi echipa ialomiţeană şi prima reprezentativă.

13 afișări
Imaginea articolului M.Stoica: Nu cred că ar fi o golănie dacă Lucescu ar antrena şi naţionala şi Unirea Urziceni

M.Stoica: Nu cred că ar fi o golănie dacă Lucescu ar antrena şi naţionala şi Unirea Urziceni (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Nu cred că ar fi o golănie dacă Răzvan ar antrena în paralel echipa naţională şi Unirea Urziceni, aşa cum a spus Dinu Gheorghe. Oricum vom avea un răspuns în scurt timp. Vom şti cine este urmaşul lui Dan Petrescu în doua-trei zile", a spus Mihai Stoica, informează sport.ro.

El a menţionat că luni seară va primi un răspuns în ceea ce priveşte varianta Răzvan Lucescu.

Stoica a precizat că fostul antrenor al Unirii Urziceni, Dan Petrescu, îşi va alege următoarea echipă în funcţie de proiectul de viitor, nu de bani. "Mă deranjează că se discută că Dan Petrescu va alege Rusia pentru bani. El nu este omul care să alerge după asta. El vrea un proiect concret de viitor", a adăugat oficialul Unirii Urziceni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici