Mădălina Molie, medalie de argint la CE de haltere de la Tel Aviv

Sportiva Mădălina Molie a câştigat, miercuri, medalia de argint la smuls, clasându-se pe locul 4 la total, în timp ce Irina Lepşa s-a clasat pe locul 7, la categoria 69 de kilograme din cadrul Campionatelor Europene de haltere de la Tel Aviv (Israel).

110 afișări
Imaginea articolului Mădălina Molie, medalie de argint la CE de haltere de la Tel Aviv

Mădălina Molie, medalie de argint la CE de haltere de la Tel Aviv

Mădălina Molie a reuşit o performanţă de 105 kilograme la smuls, cu care a obţinut medalia de argint, iar la aruncat a reuşit 120 kilograme, cu care s-a clasat pe locul 5, în timp ce la total a fost pe poziţia a 4-a, cu 225 kilograme.

La rândul său, Irina Lepşa a încheiat pe locul 7 la total (217 kilograme), după 98 de kilograme la smuls (locul 7) şi 119 kilograme la aruncat (7).

Medaliile de aur ale categoriei au revenit sportivei Dzina Sazanavets (Belarus, 115 kilograme la smuls, 130 la aruncat, 245 la total).

Delegaţia României, care include nouă sportivi (cinci fete şi patru băieţi), are în palmares până în prezent cinci medalii, din care două de aur, cucerite de Florin Croitoru (cat. 56 kilograme) şi trei de argint, câştigate de Loredana Toma (cat. 58 de kilograme).

De asemenea, Florin Bejenariu s-a clasat pe locul 5 la categoria 69 de kilograme, iar Alexandru Roşu pe locul 8, la categoria 77 kilograme.

Campionatele Europene de la Tel Aviv se încheie sâmbătă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici