Mădălina Zamfirescu: Am intrat foarte determinate şi ne-am dorit de la bun început victoria

România a învins Croaţia cu 31-26 şi s-a calificat în grupele principale ale Campionatului European de handbal feminin. Deşi a părut un succes obţinut fără mari probleme, handbalistele au mărturisit la final că au avut ceva emoţii în faţa unui adversar mai slab cotat.

3 afișări

”Nu a fost o calificare fără emoţii, am luat de la bun început meciul cu Croaţia ca pe unul foarte greu. Ele au jucat fără presiune, nu mai aveau nimic de pierdut, chiar au dat totul, dar nu le-am lăsat să facă prea multe lucruri. Am intrat foarte determinate şi ne-am dorit de la bun început victoria”, a comentat Mădălina Zamfirescu, potrivit ProSport.

Desprinderea României pe tabela de marcaj a venit în repriza secundă, după ce România s-a apărat om la om la Andrea Penezic, handbalista cea mai valoroasă din tabăra Croaţiei. ”Se ştia de la bun început că Andrea Penezic este cea mai periculoasă adversară a Croaţiei, dar mă bucur că am anihilat-o. Ea ne-a dat cele mai multe goluri, dar după ce am ieşit cu Aneta (n.r. Udriştoiu) om la om, am reuşit să le închidem jocul”, a susţinut handbalista de la Dunărea Brăila.

În următoarele 5 zile pentru România urmează, aşadar, alte trei partide la Campionatul European, cu Danemarca, Ungaria şi Cehia. Din nou Danemarca... (n.r. zâmbeşte în prima fază Zamfirescu). Este o grupă grea, vrem să o luăm pas cu pas, să jucăm din ce în ce mai bine şi obiectivul nostru este să creştem de la meci la meci. Nu ne gândim cu cine evoluăm, ne interesează în primul rând ce jucăm noi. De fiecare dată am demonstrat că suntem cel mai greu adversar al nostru”, a mai spus interul României, care a adăugat în final că nu se pune problema oboselii după cele trei jocuri dipsutate până în prezent.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici