Magnus Johansson este noul antrenor al echipei CSM Bucureşti

CSM Bucureşti are un nou antrenor. Este vorba de suedezul Magnus Johansson, în vârstă de 48 de ani, care în ultimii 2 ani a pregătit echipa norvegiană Molde.

214 afișări
Imaginea articolului Magnus Johansson este noul antrenor al echipei CSM Bucureşti

Magnus Johansson este noul antrenor al echipei CSM Bucureşti

”Campioana României şi-a definitivat strategia pentru următoarele sezoane, mizând în primul rând pe rezultate, dar şi pe stabilitate şi continuitate. Ne dorim ca punctul forte în acest sezon să fie unitatea grupului, astfel că am căutat o persoană matură, cu experienţă la nivel înalt, care să lege vestiarul”, se specifică pe site-ul oficial al clubului.

Magnus Johansson s-a declarat mulţumit de contractul cu CSM şi aşteaptă primele meciuri: ”„Sunt bucuros pentru încrederea pe care conducerea clubului CSM Bucureşti o are în mine. Sunt de asemenea bucuros pentru faptul că am ocazia să fac parte din staff-ul tehnic al unei echipe atât de importante din handbalul european. Abia aştept să începem meciurile în faţa suporterilor români. O să dau tot ce am mai bun pentru a obţine cele mai bune performanţe cu CSM Bucureşti!”.

CSM Bucureşti l-a ales pe Magnus Johansson dintr-o listă de cinci antrenori, pe care s-au mai regăsit David Davis, Emamnuele Mayonnade, Xavier Sabate şi Frederic Bougeant.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici