Mai multe competiţii din Mexic au fost anulate sau amânate din cauza gripei porcine

Mai multe competiţii sportive ce urmau să aibă loc, în Mexic, în perioada următoare, au fost anulate, amânate sau mutate în alte ţări, din cauza epidemiei de gripă porcină, au anunţat, joi, federaţiile în cauză, informează AFP.

1 afișare

Confederaţia de fotbal a Americii de Nord, Centrală şi a Caraibelor (CONCACAF) a precizat că fazele finale ale campionatului under-17 (semifinale şi finala) au fost anulate. De asemenea, manşa secundă a finalei Ligii Campionilor, dintre echipele mexicane Cruz Azul şi Atlante, a fost amânată pentru 12 mai.

Campionatul de baschet under-16 al Americii Centrale, programat iniţial la Leon, în perioada 3-7 iunie, va fi organizat în altă ţară. Campionatul Americilor, din preliminariile CM-2010, programat la sfârşitul lunii august, în Mexic, a fost menţinut pentru moment, dar Federaţia Internaţională de Baschet urmăreşte situaţia din zonă.

Campionatul Panamerican de Ciclism pe pistă şi pe şosea, prevăzut să se desfăşoare între 8 şi 15 mai în Chihuahua, nu va mai avea loc în acea perioadă şi ar putea fi amânat pentru luna iunie.

Liga Mondială de taekwondo, care urma să aibă loc în Mexic, a fost anulată.

În automobilism, cursa Nascar programată în 3 mai la San Luis de Potosi a fost amânată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici