Mai mulţi poliţişti decât suporteri, aseară, la victoria Realului

  • Ultimul titlu câştigat de Real Madrid nu a fost sărbătorit în mijlocul fanilor, din cauza pandemiei de Covid-19
  • Fântâna Cibeles din Madrid, simbolul clubului condus de Florentino Perez, a fost înconjurată de forţele de ordine
  • Fanii s-au mulţumit să treacă de mai multe ori cu maşina ca să claxoneze în cinstea jucătorilor care au adus o nouă cupă în palmaresul echipei
152 afișări
Fanii Realului au sărbătorit de la distanţă ultima victorie a echipei lor şi foarte puţini s-au apropiat de intersecţia care ar fi trebuit să fie invadată de mulţime în condiţii normale.
 
Au dat mai multe ture cu maşinile şi motocicletele, iar claxoanele şi steagurile agitate de la geamuri au ţinut loc de petrecere, într-o seară în care fântâna Cibeles a fost încercuită de poliţie de la o distanţă de cel puţin 100 de metri.
 
În preajma locului tradiţional de sărbatoare au fost mai mulţi jurnalişti decât suporteri ai Realului, care au dat dovadă de responsabilitate şi au sărbătorit în siguranţă, de la distanţă.
 
„Real Madrid este viaţa mea!”, a spus unul dintre fani. 
 
„Simţim o mare satisfacţie pentru că Real Madrid duce sportul atât de sus”, a declarat un altul. 
 
Iñigo, un jurnalist spaniol, susţine că fanii sau comportat exemplar după victoria Real-ului. „Eu cred că fanii s-au purtat foarte bine şi au trecut pe aici în viteză cu maşinile, claxonând ca să sărbătorească victoria”, este de părere acesta. 
 
Este poate pentru prima dată când Real Madrid câştigă un titlu atât de important şi fântâna zeiţei Cybele nu este înconjurată de suporteri, ci de poliţişti. Fanii dau însă dovadă, în aceste momente, de solidaritate şi respectă recomandarile transmise de autorităţi şi de conducerea clubului Real Madrid.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici