Man City pregăteşte discuţii cu Erling Haaland pentru prelungirea cu doi ani a contractului

Man City se pregăteşte să deschidă discuţii cu Erling Haaland pentru un nou contract, conform unor surse citate de Football Insider. Actuala înţelegere a jucătorului de 22 de ani este valabilă până în vara anului 2027, dar City doreşte să-l răsplătească pe Haaland pentru sezonul său de debut.

501 afișări
Imaginea articolului Man City pregăteşte discuţii cu Erling Haaland pentru prelungirea cu doi ani a contractului

Erling Haaland, Facebook

Conform sursei citate, City se pregăteşte să-i prelungească şederea pentru încă doi ani.

Actualul contract al lui Haaland includea iniţial o clauză de reziliere în valoare de 150 de milioane de lire sterline, care urma să devină activă în 2024.

Cu toate acestea, se înţelege că clauza de eliberare din contractul lui Haaland a fost eliminată atunci când Pep Guardiola a semnat o prelungire de doi ani a contractului cu City în noiembrie 2022.

City a folosit clauza de eliberare de 51 de milioane de lire sterline din contractul lui Haaland cu Borussia Dortmund pentru a-l aduce pe Etihad Stadium în vara anului trecut, iar campionii din Premier League sunt dornici să se asigure că niciun alt club nu poate profita de o clauză similară.

Sursele informează că Haaland este foarte fericit la City şi că a spus clar că este deschis să negocieze o nouă înţelegere.

Rămâne de văzut dacă noile condiţii ale lui Haaland vor include eventuale clauze care ar putea intra în vigoare în viitor.

Internaţionalul norvegian a depăşit recent recordul lui Mohamed Salah pentru cele mai multe goluri marcate în Premier League într-un singur sezon de 38 de meciuri, cu reuşita sa din victoria cu 4-1 împotriva lui Arsenal, miercuri seara.

Haaland este în prezent în fruntea clasamentului marcatorilor cu 35 de goluri în 33 de meciuri în campionat. El a marcat 50 de goluri în toate competiţiile pentru City, în 2022/23, cu clubul încă în competiţie pentru titlul Premier League, Cupa FA şi Liga Campionilor.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici