Man United primeşte o infuzie de moral după victoria categorică împotriva lui Betis

La patru zile după înfrângerea umilitoare suferită în faţa lui Liverpool, Manchester United şi-a recăpătat moralul cu o victorie categorică, cu 4-1 (1-1) împotriva lui Betis Sevilla şi în faţa propriilor fani, pe Old Trafford, în prima manşă a optimilor UEFA Europa League.

201 afișări
Imaginea articolului Man United primeşte o infuzie de moral după victoria categorică împotriva lui Betis

Man United primeşte o infuzie de moral după victoria categorică împotriva lui Betis

Echipa lui Erik ten Hag, care a fost zdrobită duminică cu 7-0 de marea rivală, a preluat conducerea devreme prin Rashford şi, deşi Betis a egalat, gazdele au dominat repriza a doua pentru a-şi asigura o victorie care să le ridice moralul.

"Cred că am jucat bine, mai ales în a doua repriză. 4-1. Goluri bune. O prestaţie bună şi pentru a le oferi ceva fanilor, iar ei ne-au oferit şi ei ceva înapoi, pentru că ne-au susţinut permanent", a declarat Ten Hag pentru BT Sport. "Foarte recunoscători, după ziua de duminică".

Rashford a marcat al 26-lea său gol al sezonului în toate competiţiile după şase minute, controlând o centrare a lui Fernandes şi trimiţând mingea în colţul din dreapta, spre deliciul fanilor care au înfruntat temperaturile scăzute şi o ninsoare viscolită pe Old Trafford.

"Este un pas ce ne readuce în direcţia bună", a spus Rashford. "Evident, trebuie să construim pe acest lucru acum pentru a lua din nou avânt. Nu putem să ne mai gândim la ziua de duminică, pentru că a trecut, nu o putem schimba".

Ayoze Perez, împrumutat de la Leicester City, a înscris primul său gol pentru Betis în minutul 32, dar egalarea nu a oprit elanul lui United.

"Întotdeauna este de văzut cum reacţionează o echipă după un eşec", a spus Ten Hag. "Putem reseta, putem să ne revenim, această echipă are caracter".

Gazdele au început în forţă repriza a doua, iar brazilianul Antony a adus-o pe United în avantaj în minutul 52 cu un gol superb, marcat cu un şut cu stângul din marginea careului, la vinclu.

Fernandes, a cărui prestaţie slabă împotriva lui Liverpool a ridicat semne de întrebare cu privire la aptitudinea sa de a fi căpitanul lui United, a adăugat al treilea gol în contul diavolilor roşii, în minutul 58, reluând cu capul o minge venită din corner.

"Bruno, cred că a fost genial astăzi, a condus echipa din primul minut prin jocul său, a dictat posesia, face ritmul jocului, iar apoi a marcat un gol, aşa că sunt fericit", a declarat Ten Hag.

Atacantul olandez Wout Weghorst, care a ratat o serie de ocazii, a completat scorul în minutul 82, trimiţând în plasă mingea respinsă de Claudio Bravo, la şutul lui McTominay.

În celelalte meciuri ale serii, din primul tur al optimilor UEFA Europa League, golul lui Angel Di Maria i-a adus lui Juventus o victorie cu 1-0 în faţa lui SC Freiburg, Shakhtar Donetsk a remizat 1-1 cu Feyenoord, iar Joan Jordan şi Erik Lamela au marcat pentru a conduce Sevilla la o victorie cu 2-0 în faţa lui Fenerbahce.

Liderul din Premier League, Arsenal, a remizat 2-2 la Sporting Lisabona, iar AS Roma a învins cu 2-0 pe Real Sociedad

În Germania, Royale Union din Belgia a remizat 3-3 cu Union Berlin, iar Bayer Leverkusen a învins cu 2-0 pe Ferencvaros, din Ungaria.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici