Man United scoate o remiză pe Anfield şi Liverpool nu mai e lideră în Anglia

Derby-ul etapei a 17-a din Premier League dintre Liverpool şi Manchester United s-a încheiat duminică seara cu o remiză albă, 0-0, pe Anfield, „diavolii roşii” împiedicându-i pe elevii lui Jurgen Klopp să revină în fruntea clasamentului, condus acum de Arsenal.

188 afișări
Imaginea articolului Man United scoate o remiză pe Anfield şi Liverpool nu mai e lideră în Anglia

Man United scoate o remiză pe Anfield şi Liverpool nu mai e lideră în Anglia

Cu o infirmerie plină, incluzându-l şi pe căpitanul Bruno Fernandez, Man United venea pe Anfield din postura de nefavorită şi de echipă care nu a mai marcat la Liverpool din 2018.

Ambele echipe au obţinut un punct, într-un derby istoric care a oferit foarte puţin divertisment celor 57.000 de fani din tribune, un număr record, neatuns din 1963 (conform 90min.com.

Un cartonaşu roşu primit de Diogo Dalot a venit prea târziu pentru ca Liverpool să profite de el.

Remiză o lăsă pe Liverpool pe locul doi, cu 38 de puncte, la un punct în spatele noului lider Arsenal, în timp ce United se află pe locul şapte, cu 28 de puncte.

Poarta lui Alisson a fost practic nevizitată în primele 45 de minute, în care acţiunea s-a desfăşurat aproape exclusiv în jumătatea lui United, însă gazdele, în ciuda dominării, au irosind şanse importante de a ameninţa decisiv poarta lui Onana.

United a avut cea mai mare ocazie prin Rasmus Hojlund care a şutat direct în pieptul lui Alisson, spre finalul meciului.

Dalot a fost sancţionat cu două cartonaşe galbene succesive, în al patrulea minut suplimentar de joc, pentru comportament nesportiv, acesta protestând în mod repetat la o decizie controversată a arbitrului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici