Manchester United anunţă detaliile ceremoniei de comemorare a lui Sir Bobby Charlton

  • Un serviciu funerar pentru Sir Bobby Charlton va avea loc la Catedrala din Manchester pe 13 noiembrie, a confirmat marţi Manchester United.
  • Procesiunea va trece şi pe Old Trafford pentru ca fanii să-i aducă un ultim omagiu.
61 afișări
Imaginea articolului Manchester United anunţă detaliile ceremoniei de comemorare a lui Sir Bobby Charlton

Manchester United anunţă detaliile ceremoniei de comemorare a lui Sir Bobby Charlton

Legenda Diavolilor Roşii a încetat din viaţă la vârsta de 86 de ani pe 21 octombrie. Omagii i-au fost aduse la derby-ul din Manchester, duminică, pe Old Trafford, iar un protest anti-Glazer a fost anulat din respect pentru fostul internaţional englez.

Acum, United a anunţat că luni, 23 noiembrie, la ora 14:00 locală, va avea loc o comemorare oficială pentru a celebra viaţa lui Charlton. Clubul a confirmat că procesiunea spre catedrală va trece şi pe stadionul Old Trafford pentru un moment de reculegere şi le va oferi fanilor şansa de a-şi lua un ultim rămas bun.

Familia sa va organiza o înmormântare privată şi a cerut intimitate în ceea ce priveşte aranjamentele pentru aceasta. Mai multe detalii despre slujbă şi procesiune vor fi dezvăluite în apropierea momentului.

Sir Bobby a fost unul dintre cei mai mari jucători ai lui United din toate timpurile. A jucat peste 750 de meciuri pentru club în 17 ani, a câştigat Cupa Europeană, prima ligă engleză şi Cupa Angliei în timpul perioadei petrecute la club.

În afara clubului, a jucat un rol cheie în câştigarea de către Anglia la câştigarea Cupei Mondiale în 1966.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici