Managerul lui Chelsea, Graham Potter, şi familia sa au primit ameninţări anonime cu moartea

Managerul lui Chelsea, Graham Potter, şi familia sa au primit ameninţări anonime cu moartea după seria slabă de rezultate a clubului din Premier League: „ei doresc ca şi copiii mei să moară”.

351 afișări
Imaginea articolului Managerul lui Chelsea, Graham Potter, şi familia sa au primit ameninţări anonime cu moartea

Chelsea ocupă locul 10 în clasament, cu două victorii în ultimele 14 meciuri, iar în acest an a marcat un singur gol pe teren propriu.

"Pe cât de mult am fost susţinut, pe atât de mult am primit câteva e-mailuri nu foarte drăguţe care doresc să mor şi doresc ca şi copiii mei să moară, aşa că, evident, nu este plăcut să primeşti aşa ceva", a declarat fostul antrenor al lui Brighton & Hove Albion, în vârstă de 47 de ani, potrivit Reuters.

„Cu cât ajungi mai sus, cu atât mai multă presiune ai asupra modului în care eşti ca persoană".

De când Potter a preluat postul în septembrie, după demiterea lui Thomas Tuchel, Chelsea a câştigat nouă din cele 25 de meciuri.

"Aş putea spune că nu-mi pasă (de ameninţări -n.r.), dar ştiţi că mint. Tuturor le pasă ce cred oamenii, pentru că suntem programaţi să fim conectaţi social", a spus acesta.

Potter a declarat că viaţa a fost dificilă în ultimele luni, în timp ce încerca să formeze o echipă câştigătoare, cu Chelsea la 11 puncte în urma lui Spurs, locul patru, deşi cu un meci în minus.

"Înţeleg că suporterii se duc acasă şi sunt supăraţi pentru că echipa nu câştigă, dar, vă asigur, viaţa mea în ultimele trei, patru luni a fost medie, în afară de faptul că sunt foarte recunoscător pentru această experienţă".

Întrebat dacă a fost afectat, el a spus: "Nu chiar. Este doar o vorbă aruncată, cred. Nu-i dau mai multă importanţă decât atât. Dar nu este plăcut şi nu este plăcut pentru familie. Accepţi criticile, accepţi să fii huiduit dacă pierzi un meci, accepţi absolut orice îţi iese în cale. Bineînţeles că există o limită, dar nu aş fi prima persoană în viaţă în care limita a fost depăşită şi poate că în acest caz a fost depăşită".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici