Manchester City oferă un salariu de 18,21 de mil de euro lui John Terry

Conducătorii clubului Manchester City i-au propus căpitanului echipei Chelsea Londra, John Terry, un salariu anual de 15,6 milioane de lire sterline (18,21 milioane de euro) pentru a accepta un transfer, informează cotidianul britanic The Sun.

25 afișări
Imaginea articolului Manchester City oferă un salariu de 18,21 de mil de euro lui John Terry

Manchester City îi oferă un salariu de 18,21 de milioane de euro lui John Terry (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În cazul în care şi Chelsea Londra va accepta suma de transfer, Terry ar urma să aibă un salariu săptămânal de 300.000 de lire sterline (350.000 de euro), ceea ce l-ar face cel mai bine plătit jucător din lume. În acest moment, pe primul loc se află portughezul Cristiano Ronaldo, căruia Real Madrid îi plăteşte 255.000 de lire sterline (aproximativ 297.000 de euro) pe săptămână.

În prezent, Terry câştigă săptămânal 150.000 de lire (174.000 de euro).

Chelsea Londra a respins oferta de 30 de milioane de lire sterline (35 de milioane de euro) înaintată de Manchester City pentru jucătorul său, însă londonezii ar dori să obţină aproximativ 40 de milioane de lire sterline (aproximativ 47 de milioane de euro).

Surse apropiate lui Terry au afirmat că jucătorul a început să se întrebe dacă Chelsea chiar îl doreşte atât de mult pe cât susţine şi acesta a admis că este impresionat de încrederea pe care managerul echipei Manchester City, Mark Hughes, i-a acordat-o.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici