Manchester United a anunţat oficial numele noului manager

Diavolii Roşii îşi cunosc antrenorul cu care vor continua începând din sezonul viitor. Clubul englez a anunţat joi într-un comunicat oficial că Erik ten Hag va ocupa în funcţia de manager al echipei din vara acestui an până iunie 2025, cu opţiunea de prelungire pentru încă un an.

400 afișări
Imaginea articolului Manchester United a anunţat oficial numele noului manager

Manchester United anunţă oficial instalarea lui Erik ten Hag în funcţia de manager

„Manchester United are plăcerea de a anunţa numirea lui Erik ten Hag în funcţia de manager al primei echipe masculine.”, scriu cei de la United pe pagina clubului.

John Murtough, directorul de fotbal al clubului, a declarat: „În ultimii patru ani la Ajax, Erik s-a dovedit a fi unul dintre cei mai interesanţi şi de succes antrenori din Europa, renumit pentru fotbalul atractiv şi ofensiv al echipei sale şi pentru angajamentul faţă de tineret.

În discuţiile noastre cu Erik, care au condus la această numire, am fost profund impresionaţi de viziunea sa pe termen lung pentru a readuce Manchester United la nivelul la care dorim să concurăm, precum şi de dorinţa şi determinarea sa de a realiza acest lucru.

Îi urăm lui Erik mult noroc în timp ce se concentrează pe realizarea unui final de sezon de succes la Ajax şi aşteptăm cu nerăbdare să-l primim la Manchester United în această vară."

Erik ten Hag a declarat: „Este o mare onoare să fiu numit manager al lui Manchester United şi sunt extrem de încântat de provocarea care mă aşteaptă. Cunosc istoria acestui mare club şi pasiunea fanilor, iar eu sunt absolut hotărât să dezvolt o echipă capabilă să obţină succesul pe care îl merită.

Va fi dificil să părăsesc Ajax după aceşti ani incredibili şi îi pot asigura pe fanii noştri de angajamentul meu total şi de concentrarea mea pentru a duce la bun sfârşit acest sezon înainte de a mă muta la Manchester United."

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici