Manchester United atinge un record istoric: 10 victorii consecutive în deplasare

  • Sheffield United a rămas fără victorie în Premier League, joi seara, în urma disputării unei restanţe cu Manchester United.
  • Elevii lui Ole Gunnar Solskjaer a câştigat, nu fără emoţii, cu 3-2, un meci ce poate intra definitiv în istoria tuturor timpurilor în fotbalul britanic.
190 afișări
Imaginea articolului Manchester United atinge un record istoric: 10 victorii consecutive în deplasare

Manchester United atinge un record istoric: 10 victorii consecutive în deplasare

Manchester United a reuşit a 10-a victorie în deplasare în Premiere League.

Partida nu a început bine pentru Man Utd, gazdele marcând repede prin McGoldrick (1-0, min. 5). Însă Rashford (1-1, min 26) şi Martial (1-2, min. 33) iau adus pe „dracii roşii” în avantaj înainte de pauză.

Rashford a făcut apoi dubla în debutul reprizei secunde (1-3, min. 51) şi soarta meciului părea pecetluită.

Totuşi, finalul a fost unul tensionat, gazdele reducând din handicap prin acelaşi McGoldrick (2-3, min. 87).

Nu a mai fost timp însă pentru egalare. Manchester Utd urcă în clasament pe locul 5, în zona aglomerată de la vârf, cu un meci mai puţin jucat şi cu 23 de puncte, cu doar două mai puţine decât Tottenham, ocupanta locului 2.

Această victorie este pentru dracii din Manchester una istorică: 10 victorii în deplasare au legat aceştia în Premier League, stabilind un record ce e aproape imposibil de egalat. Ei nu au mai pierdut un meci disputat pe teren advers din 30 iunie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici