Manchester United îi vrea pe Joshua King şi Eder Militao - presă

Ole Gunnar Solskjaer şi-a început mandatul de interimar cu o victorie.

129 afișări
Imaginea articolului Manchester United îi vrea pe Joshua King şi Eder Militao - presă

Manchester United îi vrea pe Joshua King şi Eder Militao - presă

"Diavolii" au învins cu 5-1 pe Cardiff, în deplasare, şi se pregătesc de etapa de Boxing Day. Solskjaer şi-a ales deja şi primele ţinte pentru perioada de mercato care va începe pe 1 ianuarie şi nu sunt tocmai ceea ce aşteaptă fanii de pe Old Trafford.

Presa din Anglia scrie că Manchester United a pus ochii pe Joshua King şi Eder Militao. Primul este un atacant norvegian care joacă la Bournemouth, în Premier League, şi pe care "Diavolii" l-au avut în curte pe când era doar un junior, dar au ales să-l împrumute, iar mai apoi a ajuns liber de contract la Bournemouth. Acum în vârstă de 26 ani, King a marcat de cinci ori şi a livrat trei pase decisive în 18 meciuri jucate în acest sezon.

De partea cealaltă, Eder Militao este un fundaş central brazilian, în vârstă de 20 de ani, de la Porto. Acesta a fost cumpărat de formaţia de pe Dragao în vara lui 2018, pentru 4 milioane de euro, de la Sao Paolo, din Brazilia. În Portugalia, Militao a jucat deja 19 meciuri, timp în care a marcat o dată şi a pasat decisiv de alte două ori. La doar 20 de ani, Militao are o cotă foarte bună de piaţă, de 20 de milioane de euro.

Nu se vehiculează încă sume de transfer pentru aducerea celor doi pe Old Trafford. În ceea ce priveşte plecările, Manchester United s-ar putea despărţit de Romelu Lukaku (25 de ani), care este dorit cu insistenţă de Juventus, în Italia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici