Manchester United şi Borussia Dortmund au ajuns la un acord pentru Jadon Sancho

  • Jadon Sancho se va întoarce la Borussia Dortmund sub formă de împrumut, susţine presa britanică.
  • Man Utd va primi 4 milioane de euro pentru afacere şi va acoperi în continuare o parte din salariile sale.
  • Sancho ar fi făcut miercuri vizita medicală.
161 afișări
Imaginea articolului Manchester United şi Borussia Dortmund au ajuns la un acord pentru Jadon Sancho

Manchester United a finalizat un acord pentru a-l trimite pe Jadon Sancho la Borussia Dortmund sub formă de împrumut, potrivit unor informaţii din presa britanică şi germană.

Sancho a petrecut aproape întreaga perioadă a sezonului 2023/24 suspendat de la prima echipă a lui United după o dispută cu managerul Erik ten Hag.

Mijlocaşul a refuzat să îşi ceară scuze lui Ten Hag pentru că a ripostat la comentariile managerului despre nivelul său de pregătire şi i-a fost indicat să părăsească United în timpul ferestrei de transfer din ianuarie.

Fabrizio Romano relatează că fostul club al lui Sancho, Dortmund, a ajuns acum la un acord cu United pentru a-l lua sub formă de împrumut pentru restul sezonului, iar jucătorul s-ar fi deplasat deja pentru a efectua vizita medicală în cursul zilei de miercuri.

Înţelegerea nu va include o opţiune de cumpărare şi, în timp ce United va acoperi în continuare o parte din salariile lui Sancho, Dortmund a fost de acord să plătească 4 milioane de euro ca parte a tranzacţiei.

Informaţiile care îl leagă pe Sancho de o revenire la Dortmund s-au intensificat pe 2 ianuarie, când mai multe posturi importante din Germania au afirmat că echipa din Bundesliga se află în discuţii cu United.

Se aştepta ca o înţelegere să fie convenită rapid, dar discuţiile despre detaliile mai fine au continuat până în această săptămână, iar cele două cluburi abia acum au ajuns la o înţelegere.

Sancho se întoarce la Dortmund, după ce a petrecut patru ani alături de nemţi, între 2017 şi 2021, bucurându-se de o perioadă fructuoasă în care a marcat 50 goluri în 137 de meciuri.

Această formă a dus la transferul său pentru 73 milioane de lire sterline la United, unde a eşuat în mare parte să se ridice la nivelul aşteptărilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici