Manchester United vrea 95 de milioane de euro pentru Cristiano Ronaldo

Clubul Manchester United a stabilit un preţ de 95 de milioane de euro pentru un eventual transfer al atacantului Cristiano Ronaldo la Real Madrid, în vara acestui an, a anunţat cotidianul AS.

17 afișări
Imaginea articolului Manchester United vrea 95 de milioane de euro pentru Cristiano Ronaldo

Manchester United vrea 95 de milioane de euro pentru Cristiano Ronaldo (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit jurnalulu spaniol, această sumă a fost stabilită după discuţii recente între agentul jucătorului, Jorge Mendes, şi responsabilii clubului din Manchester.

Presa sportivă spaniolă continuă să scrie că Ronaldo va fi transferat, în vară, la Real Madrid, în ciuda dezminţirilor venite din partea jucătorului şi a oficialilor grupării Manchester United.

AS notează că Ronaldo va semna un contract pe cinci ani cu Real Madrid, el urmând să aibă un salariu anual net de 9 milioane de euro.

Citeşte şi:

Cristiano Ronaldo: Posibilul meu transfer la Real Madrid este doar o "speculaţie"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici