Manchester United vrea să râmână în casa sa, Old Trafford, dar reconstruită

Manchester United nu plănuieşte să părăsească Old Trafford, a informat vineri clubul, care l-a numit pe Sebastian Coe în funcţia de preşedinte al unui grup de lucru care să studieze dacă să renoveze stadionul vechi de 144 de ani sau să construiască unul nou.

115 afișări
Imaginea articolului Manchester United vrea să râmână în casa sa, Old Trafford, dar reconstruită

Manchester United vrea să râmână în casa sa, Old Trafford, dar reconstruită

Grupul de lucru pentru renovarea arenei Old Trafford şi-a început activitatea în urma achiziţionării de către miliardarul britanic Jim Ratcliffe a unui pachet de 27,7% din acţiunile clubului.

Concluzia iniţială a lui Ratcliffe a fost că o construcţie nouă ar fi cea mai bună soluţie, iar consiliul de administraţie al clubului este de acord cu acest lucru, scrie Reuters.

Coe este fostul preşedinte al comitetului de organizare a Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012 şi actualul preşedinte al World Athletics.

Cei de la United vor să stea în zona Old Trafford pentru a rămâne înrădăcinaţi în casa lor istorică. Stadionul Old Trafford a fost inaugurat în 1910 şi a fost renovat ultima dată în 2006.

Ratcliffe s-a angajat să aloce 237 de milioane de lire sterline din banii proprii pentru îmbunătăţirea infrastructurii.

"Este foarte încurajator să vedem accentul pus pe consultarea fanilor şi este interesant să vedem viziunea şi ambiţia din spatele acestui proiect, nu doar pentru a readuce Old Trafford printre cele mai importante stadioane de fotbal din lume, ci pentru ca acesta să facă parte dintr-o regenerare mai amplă", a declarat, la rândul său, Duncan Drasdo, membru al grupului de lucru, CEO al Manchester United Supporters Trust.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici