Mancini: Chivu îşi doreşte să evolueze la Manchester City

Antrenorul formaţiei Manchester City, Roberto Mancinci, a declarat că jucătorii Cristian Chivu, Patrick Vieira şi Ivan Cordoba, toţi de la Internazionale Milano, îşi doresc să ajungă la echipa sa, informează The Sun.

45 afișări
Imaginea articolului Mancini: Chivu îşi doreşte să evolueze la Manchester City

Mancini: Chivu îşi doreşte să evolueze la Manchester City (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Toţi jucătorii vor să vină la Manchester City şi este normal având în vedere că suntem un club mare, cu un viitor mare. Lumea nu vorbeşte doar de Patrick Vieira, ci şi de Ivan Cordoba şi Cristian Chivu. Sunt jucători buni, dar pentru mine cel mai important este meciul cu Manchester United. Despre celelalte lucruri putem vorbi după acest derbi", a afirmat Mancini.

Chivu, Vieira şi Cordoba au fost antrenaţi de Mancini la Internazionale Milano.

Săptămâna trecut, presa italiană a scris că Mancini doreşte să-l aducă la gruparea engleză, în perioada de mercato din această iarnă, pe atacantul echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici