Mancini despre insultele rasiste adresate lui Balotelli: În România, în Italia sunt mulţi proşti

Managerul grupării Manchester City, Roberto Mancini, a declarat că "lumea e plină de proşti" în Anglia, în România şi în Italia, comentând astfel remarcile rasiste adresate atacantului Mario Balotelli la mai multe meciuri, în perspectiva partidei din Liga Europa, cu Juventus, informează The Sun.

40 afișări
Imaginea articolului Mancini despre insultele rasiste adresate lui Balotelli: În România, în Italia sunt mulţi proşti

Mancini despre insultele rasiste adresate lui Balotelli: În România, în Italia sunt mulţi proşti (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Lumea e plină de proşti, aici, în România şi în Italia sunt mulţi oameni proşti. Este mai bine în Anglia. Sper să nu se întâmple aşa şi la meciul cu Juventus, dar e posibil. Mario nu e perfect, dar e un băiat bun", a spus Roberto Mancini.

Manchester City întâlneşte, la 16 decembrie, formaţia Juventus Torino, în Liga Europa. Conform presei engleze, Balotelli, fost jucător al echipei Internazionale Milano, ar putea fi victima unor remarci rasiste în partida de la Torino.

Totuşi, managerul Roberto Mancini a precizat că nu se teme de reacţia fanilor şi îl va folosi pe Mario Balotelli în partida cu Juventus. "Noi ne gândim doar la calificare şi asta înseamnă să câştigăm cu Salzburg şi cu Juventus", a mai spus Mancini.

Presa italiană a scris că Balotelli a fost victima unor insulte rasiste, venite atât din partea unor fani ai squadrei azzurra, cât şi din partea unor suporteri români, la meciul amical dintre cele două naţionale, disputat luna aceasta la Klagenfurt şi încheiat la egalitate, scor 1-1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici