Mandorlini: Nu ne avantajează rezultatul de egalitate

Antrenorul echipei CFR Cluj, Andrea Mandorlini, a declarat, miercuri, după remiza din meciul cu Dinamo Bucureşti, scor 1-1, că acest rezultat nu avantajează niciuna dintre formaţii în perspectava manşei retur a semifinalelor Cupei României Timişoreana.

14 afișări
Imaginea articolului Mandorlini: Nu ne avantajează rezultatul de egalitate

Mandorlini: Nu ne avantajează rezultatul de egalitate (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Nu ne avantajează rezultatul de egalitate, nici pe noi, nici pe Dinamo. În continuare ambele păstrează şanse egale pentru calificare. În acest meci am făcut şi lucruri bune şi rele şi rămâne să le analizăm. Am întâlnit o echipa puternică, cu jucători de valoare, am şi suferit, dar important e că până la urmă a fost un meci echilibrat. Ca şi în jocul din campionat am reuşit să revenim şi să egalăm. Au fost însă faze periculoase pe care le-au avut ei şi am reuşit în cele din urmă să nu mai primim alt gol. Greşeli există la fiecare echipă şi am făcut şi noi câteva azi, chiar şi la ultima fază când puteam primi gol", a spus Mandorlini.

Tehnicianul italian a afirmat că nu este un avantaj faptul că meciul retur va avea loc la Cluj.

"Când se joacă tur-retur nu e un avantaj că jucăm acasă meciul doi, poate doar faptul că nu am pierdut azi poate constitui un avantaj. O echipă de talia noastră sau a lui Dinamo trebuie să fie obişnuită să joace pe ambele fronturi. Sperăm că vom ajunge la final în ambele competiţii pe primul loc", a precizat Mandorlini.

Echipa CFR Cluj a terminat la egalitate, miercuri, în deplasare, scor 1-1, cu formaţia Dinamo Bucureşti, în prima manşă a semifinalelor Cupei României Timişoreana. Partida retur va avea loc la 14 aprilie, la Cluj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici