Manea: Am pierdut un joc pe care l-am avut în mână

Oficialul rapidist Nicolae Manea a declarat, duminică seară, după înfrângerea, cu scorul de 3-2, din meciul cu Dinamo, că echipa giuleşteană a pierdut un joc pe care l-a avut în mână, după ce a avut o primă repriză extraordinară.

20 afișări
Imaginea articolului Manea: Am pierdut un joc pe care l-am avut în mână

Manea: Am pierdut un joc pe care l-am avut în mână (Imagine: Eduard Andrei/Mediafax Foto)

"Îi putem spune meci nebun. Am avut o cădere inexplicabilă pentru că aveam 2-0 şi am pierdut cu 3-2, cu toate că noi făcusem o primă repriză extraordinară, când puteam să conducem cu mai mult de 2-0. Nu-mi explic, probabil că băieţii au vrut să conserve rezultatul, dar uite că am pierdut un joc pe care l-am avut în mână. Eu unul nu mă mai aşteptam să pierdem. E prima înfrângere a lui Şumudică. Ce să facem acum? Capul sus, ne-a bătut Dinamo", a spus Manea.

TITLURILE ZILEI

Echipa Dinamo a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, formaţia Rapid, după ce, la pauză, elevii lui Ioan Andone erau conduşi cu 2-0, meciul contând pentru etapa a IV-a a Ligii I. Pentru Dinamo au înscris Liviu Ganea '51, '62 şi Torje '65 în timp pentru Rapid a marcat Herea '13, '43.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici